About Me

/
6 Comments


Wie ben ik? 


Ik ben Anske en dit is mijn blog. Wat je hier ziet ben ik. Ik ben creatief en een georganiseerde chaoot. 
(Lijkt tegengesteld maar mij lukt het om chaotisch en georganiseerd tegelijkertijd te zijn). Voor de rest ben ik vrij normaal. 

Geboren (1986) en getogen te Burcht, een klein gemeenteke van Antwerpen. 
Voor mij ideaal: op fietsafstand van t’stad en toch rustig genoeg zodat we steeds op straat konden spelen. Een stadskind dat van rust houdt dus! Dit is en blijft mijn stekje. 
Ons huisje biedt uitzicht op de schelde en is de ideale plek om me te laten gaan in mijn creativiteit. 

Het vriendje en ik zijn samen sinds 2007, al een lange tijd dus. 1 zoontje Seppe en 2 super katten. Dat is ons gezinnetje. 
Ik studeerde toegepaste jeugdcriminologie en hou me tijdens de werkuren bezig met gezinnen die het net iets moeilijker hebben. 

Zot van:
Naaien, mooi papier, kringloopwinkels, TV series, prulletjes, Schoenen, boeken,….

Haat:
Te drukke weekenden, patatjes, stofzuigen en iedere dag opnieuw het eten kiezen. 


Mijn naaileerschool


Ik kreeg in 2011 een naaimachine van mijn vriend. Na dit een jaar te laten stilstaan leerde ik zelf naaien via internet.
De kriebel werd steeds groter dus ik deed steeds meer.
Momenteel heb ik er 3 jaar avondschool naaien opzitten.
Nu eventjes geen school maar ik tracht er zoveel mogelijk workshops bij te nemen.
Ik zat al vele uren achter mijn naaimachine. Je mag me gerust verslaafd noemen.

Waarom Aj-stoffenspulletjes?

Ik ben verzot op creatief bezig zijn. Vaak heb ik het gevoel dat mijn hoofd te vol zit met ideeën. Dan begin ik veel rommel te maken, te creëren, organiseren, knippen, plakken, naaien,… 

Creatifity is messy and I am very creative! 

Ik maakte zoveel dat ik een eigen logo, gecreëerd door mijn vriendje, kreeg. AJ zijn logischerwijs mijn initialen. Het prentje is een stukje uit mijn tattoo.  Volledig ikke dus. 


Bloggen is voor mij een manier om andere toffe creatievelingen te ontmoeten en om te laten zien wat ik zelf creëer. Laat gerust commentaar, complimentjes,… achter! Het sociale aspect is net wat ik wil!

Ik wil me wel al excuseren voor schrijffouten, lichte vorm van dyslexie zorgt ervoor dat spellingfouten niet vermeden kunnen worden. 

Welkom iedereen! Veel CreaPlezier!

6 opmerkingen :

 1. Merci om je kenbaar te maken. Leuk om te lezen! 'Georganiseerde chaoot '...zalig, ben ik ook en dat moet ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. alé hoe kan je nu patatjes haten!? ;-)
  Leuke pagina, fijn dat we jou zo een beetje beter leren kennen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha! Creativity is messy and I am very creative! Da's ook een goeie! Die ga ik onthouden !!!
  Dan wil je niet weten hoe ongelofelijk creatief mijn kinderen wel niet zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk om je wat beter te leren kennen en ivm de fouten. ik schrijf er ook hoor en je zou mijn tiener eens moeten zien schrijven die heeft een zware vorm van dyslexie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hai Anske! Het lukt me voorlopig niet om te reageren op je blogposts, en ik zie ook nergens meer contact info. Daarom laat ik je dat hier even weten (ik zou namelijk erg graag wél reageren op al dat moois!). Doe ik iets mis? Of zijn er misschien aanpassingen aan je instellingen gebeurd? Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo raar. Ik krijg van anderen nog reacties dus ik snap niet waarom de jouwe niet lukken :-( normaal niets veranderd. Ik ga morgen eens alles goed checken! (Als ik aan mijn vaste pc zit, de tablet is nogal moeilijk!) Ik hou jer op de hoogte!

   Verwijderen