Kruippakje: zonder al te veel 'boordstofgeknoei'

/
3 Comments
Ik was al een tijdje op zoek naar een geschikt kruippakje. Mijn grootste voorwaarden: langs vooraan te openen met knoopjes + niet al te veel geknoei aan de randjes.

Toen ik het Sam patroontje tegenkwam was ik onmiddellijk verkocht. Het voldeed perfect aan mijn voorwaarden.


Het patroon

Het patroontje kwam ik tegen op pinterest en bleek van de getallenteerde blogster Missy N te zijn. Ik volg haar blog al een tijdje, ze maakt super mooie dingen. Ik weet ook niet hoe het komt dat ik dit patroontje nu pas tegenkom.
Het is een superpatroontje! Ik vind het zeer raar dat ik het niet vaker tegenkom op andere blogs!
Dus verspreid het gerust! :-)

Doordat er vaak met een belegje wordt gewerkt zijn er geen mini randjes die je moet verwerken, het gaat dus enorm snel vooruit.

Het enige wat ik een beetje miste was een duidelijke MV (middenvoor). Op de foto's leek het omgeplooide beleg vooraan veel kleiner dan dat het bij mij was. Wat zorgde voor een beetje verwarring. Ik kreeg dan ook niet onmiddelijk mijn knoopje op de juiste plaats.
Het was een beetje prutsen maar gelukt! Ik vouwde het grijze stuk (op het patroon) hele maal naar binnen, dat bleek wel te kloppen.

Ons ventje heeft al een eerste kruippakje! Zo volgen er nog meer!

Het stofje 

Ik koos een effen kaki stofje. Eigenlijk wou ik dit naaiwerkje houden voor KCW, Het thema dit jaar is op reis, dit kruippakje doet me denken aan een jungle outfit :-) Maar mijn enthousiasme was te groot en het pakje werd dus al gemaakt.

Ik koos voor een effen stofje, eenvoudig maar stoer. Kleine witte kampsnaps maken het outfitje af!


You may also like

3 opmerkingen :