Patronen wishlist! Mijn top 9.

/
6 Comments
** for English, see the grey cursive parts**

Mijn eerste anti-sewing bericht :-). Zoals jullie zien: dit blogbericht gaat niet over wat ik gemaakt heb. Maar is deze keer mijn bron van inspiratie. 

In het artikel van Little miss y in La Maison Victor stond:

"Iedereen wil leren naaien om iets origineels te kunnen maken. Toch maken ze allemaal hetzelfde, met dezelfde stoffen van dezelfde winkel."

Dit zinnetje is blijven hangen. Normaal trek ik het me niet veel aan, vind ik iets mooi uit een boekje, dan maak ik het. Ook al waren 100en me voor.

Maar voor de wedstrijd wou ik iets anders, Het daagde me uit om het internet af te zoeken en waaauuwww ik vond prachtige patronen!
Ik ga blijven maken wat ik wil, ondanks hoeveel anderen het al eerder maakten. Maar het loont als ik af en toe verder zoek! Er bestaat zoveel meer dan ik dacht :-) 

Ik kon ze natuurlijk niet allemaal onmiddelijk kopen dus ik maak nog een wenslijstje! De feestdagen komen er ook aan hé!


My first anti-sewing message. A message about my sewing inspiration.
Little miss y once said in an interview: “ Everybody wants to sew, because they like something unique. But they are all making the same thing, with the same fabrics.
For me: not everything has to be unique but it’s time to expand my sewing inspiration.
Especially for the sewing competition, I looked for some unseen patterns. I found a lot off unknown (unknown by me) pattern producers. There is so much more than I realized!

Of course I didn’t bought them all at once. So I give you my sewing pattern wishlist. (The holidays are coming! ) you can click on the links to visit the sites!

1. Deze prachtige maar eenvoudige jurk van Salme patterns wil ik in het zwart maken.
2. Op dit jurkje van pauline alice ben ik verliefd! Enkel nog niet kunnen bedenken in welk stofje ik het zou willen;
3. Dit is een jurkje van Colette Patterns. Deze versie, die ik zag verschijnen op de blog House of Pinheiro, vind ik super!4. Ma vie en vert maakte een prachtige Cambi dress met het patroon van Sewaholic. Deze wil ik wel! Ik zie ze in een dun soepel jeansstofje voor me. 
5. Prachtig hemdje van deer and doe
6. Het moeten niet altijd kleren zijn. Deze handtas van Swoon vind ik fantastisch: wil ik in een elegante versie maken voor de feestdagen!

7. Deze prachtige jurk van Butterick doet me twijfelen: zou ik dit kunnen maken? 
8. Dit eenvoudig zakje heb ik nodig voor mijn lunch op het werk. Piggledee geeft een leuke tutorial. 
9. Mijn kleerkast heeft dringend nood aan leuke T-shirts. Dit is een leuk en gratis patroontje. 

Voila! Nu nog de tijd vinden om hier allemaal aan te beginnen :)

Kennen jullie nog super patroontjes?You may also like

6 opmerkingen :

 1. Leuk, zo'n lijstje! Mijn favorieten staan hier: http://www.pinterest.com/nat1979/patronen-kopen/.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, bedankt voor de inspiratie! Ik ben nog op zoek naar het patroon van a little black dress. Simpel maar mooi. Ideetjes van de jurken die je tegenkwam tijdens je zoektocht??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben een beetje dezelfde zoektocht aan het voeren :-) ik wil ook een super zwart jurkje. Ik kwam wel dit boek tegen: the little black dress van the famous frocks. Denk dak hem ga bestellen :-) ik hou je op de hoogte! :-)

   Verwijderen
  2. Fijn. houden we elkaar op de hoogte! ;-)

   Verwijderen