Een simpel blousje

/
2 Comments
Veel afvallen vraagt om nieuwe kleren.
Ik ben momenteel een beetje op de dool. Ik weet niet goed wat me staat, welke stijl ik wil uitgaan en hoe ik dat wil doen.
Ik ben ook nog steeds enkele kg van mijn streefgewicht verwijderd en mijn buik staat nog steeds in een 'nazwangerteutje'. Nieuwe kleren worden er dus nog niet veel gekocht.

Nieuwe kleren maken, dat is een ander geval :-).Het patroon


Ik had een simpel blousje in gedachten, eentje dat vanonder losjes valt zodat het alles een beetje verbergt. Ik vond weer niet onmiddellijk het juiste patroon dus ik tekende er zelf eentje.


De stof

Dit was origineel een testversie, dus ik koos een stofje dat al heel lang in mijn kast ligt. Het is een viscose achtig stofje, maar een tikkeltje dikker. Weer geen idee hoe het noemt en waar het vandaan kwam.
Ik moet me dringend eens gaan bijscholen in stofjes en benamingen!


Wegens het slechte weer koos ik er weer voor om er een T-shirt met lange mouwen onder te dragen. Het zou zoveel leuker zijn moest dit niet nodig zijn!You may also like

2 opmerkingen :

  1. Heel leuk!! En succes met de extra kilootjes , die ik -eerlijk waa- precies toch niet meer zie hoor... Maar ik ken het wel: dat is gewoon hoe je het zelf voelt en wilt he :-) en die stijl, dat komt vanzelf wel, je maakt alleszins Supertoffe dingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit gaat een toppertje worden, zo lekker luchtig!

    BeantwoordenVerwijderen