Blog onderzoek, bloggersraad gevraagd!

/
5 Comments
Mijn blog bestaat bijna 3 jaar. Wauw, wat gaat die tijd snel.
Als ik even terugkijk zie ik dat mijn blog enorm gegroeid en veranderd is.

Nu ga ik jullie nu nog niet lastig vallen met mijn terugblik maar ik zou graag jullie raad vragen.

Ik zou graag de komende maanden tijd steken in het optimaliseren van mijn blog. Ik ga een nieuwe laptop aanschaffen, nieuwe systemen bedenken, overstappen naar wordpress, affiliate links uitzoeken,...

Ik wil wat onderzoekswerk verrichten. Met als resultaat dat ik ergens eind juni met een geheel vernieuwde blog wil verschijnen. :-) Hetzelfde concept maar in een nieuw jasje.Dus hierbij mijn vragen voor jullie:


 • Omdat ik al mijn boeken link met bol.com startte ik onlangs een partnerprogramma met hen. Zijn er nog partnerprogramma's of affiliate links waar jullie aan denken die wel zouden passen bij mijn blog? 
 • Zijn er dingen aan mijn blog die ik zeker moet behouden? 
 • Zijn er dingen die ik zeker moet veranderen? 
 • Wat willen jullie meer of juist minder lezen? 
 • Waar moet ik op letten als ik overstap naar Wordpress? 
 • Iemand mooie, betaalbare templates die hij kan aanraden? 
 • Nog iemand tips? 
Alvast heel hard merci!You may also like

5 opmerkingen :

 1. Hmm goed opletten welke wordpress. Met Wordpress.org kan je meer dan met wordpress.com. Ik ben net overgestapt en heb er spijt van dat ik niet naar org ben gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geen concrete tips, maar ik wens je veel plezier en succes met je vernieuwde blog! Ik ben alvast benieuwd en hoop hier leuke DIY's te kunnen blijven lezen, en verhaaltjes over Seppe :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het altijd het leukst om zelfgemaakte dingen te zien. Ook vind ik foto's van je naai-omgeving erg leuk. Ik vind de dingen die jij maakt overigens altijd erg mooi! Ik blog zelf nog niet zo lang, dus tips heb ik niet echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hej! Leuk dat je ook gaat overstappen naar Wordpress. Ik ben er me net ook in aan het verdiepen. Gisteren een thema aangekocht en nu nog alles naar mijn zin zetten. :) Neem zekers eens een kijkje in de groepjes Bloggerscafé en Durftevragen over Wordpress op Facebook. Daar zitten veel helpende handen. :) Je tutorials vind ik superleuk! De pampermand ligt geknipt klaar. Hopelijk dit weekend ze eens in elkaar stikken. :) En al je naaisels en een kijkje in je naaihoek vind ik natuurlijk ook leuk. Veel succes met de omschakeling! Als je nog tips hebt voor mij, shoot. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je je blog een niveau hoger wil brengen zou ik idd ook overstappen naar wordpress.org. Verder kan ik linkpizza aanraden voor de affiliate links. Lang verhaal kort, je moet je nergens aanmelden of links maken, zij doen dat voor jou :)

  BeantwoordenVerwijderen