Mijn 10 van 2015

/
3 Comments
Vorig jaar toonde ik jullie mijn 10 favoriete foto's van 2014. Dit jaar doe ik het opnieuw. Maar dan van 2015 natuurlijk!
Ik vind het heerlijk om terug te kijken in het voorbije jaar!

Het was een schitterend jaar. Zoveel veranderd, vorige nieuwjaar wist ik zelfs nog niet dat ik zwanger was :-). Het lijkt nu een ander leven.
De grootste bezigheid dit jaar: zwanger zijn. Hoewel het lichamelijk vermoeiend was met overgeven, pijnlijke voeten, slecht slapen,... was het toch een zalige ervaring.


Tijdens de zwangerschap werden er nog leuke reisjes gepland. Op de bovenste foto zie je mijn ventje in Virton. De andere foto is getrokken tijdens een familietrip  naar Bretagne.We hebben enorm hard doorgewerkt in ons huisje. We hadden een deadline :-). 4 weken voor mijn bevallig zag ons huis er nog uit zoals de bovenste foto. Ondertussen is er al veel gebeurd. Zoek de verschillen.
Aangezien we alles zelf hebben gedaan kun je aannemen: het was nog enorm hard werken. Zelfs hoogzwanger stond ik op een ladder, hielp ik de vloer leggen, is er verhuisd, ...
En 27 september was het zover. De eerste foto werd de 2de dag getrokken. De eerste keer als mama wakker worden, verbaasd over hoe goed mijn ventje heeft geslapen. En dan dit naast me zien, dat vroeg voor een foto.
De tweede foto zijn mijn 2 schatten van ventjes samen.
Op de derde foto is hij net 3 maand geworden. Tijd gaat snel!


Dit hele jaar liepen onze 2 schatjes van katjes er de hele tijd tussen. Zo flink, zo snoezelig en poezelig. Superflink! Ook naar onze Seppe toe.

Voilà dat was 2015.

2016 zal een jaar worden waarin we:


 • Nog verder genieten  van ons gezinnetje. 
 • Terug gaan werken en een evenwicht moeten zoeken tussen gezin, werk, huishouden, hobby,... 
 • Verder werken aan ons huisje. 
 • Hopelijk veel zullen naaien. 
 • ...  

Ik kijk er al naar uit! 


You may also like

3 opmerkingen :

 1. Jullie huisje ziet er echt gezellig uit! En Seppe is natuurlijk een mooi manneke :-). Geniet van 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi overzichtje met prachtige gezinsmomentjes! Geniet van 2016 met wederom vele hartverwarmende momentjes! Lieve groet, V.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! En wat een schatje is jullie Seppe!

  BeantwoordenVerwijderen