Give away!

/
9 Comments
Gisteren gooide ik mijn eerste serieuzere tutorial online :-)
Ik werd overstelpt door leuke reacties.
Voornamelijk mijn facebook stond even niet stil.

Om jullie te bedanken, om mijn volgers te vieren, gewoon omdat ik goed gezind ben, omdat ik blij ben met mijn aantal volgers, omdat ik mijn blogverjaardag ben vergeten vieren,...
                                                   wil ik hierom een give away organiseren.

Wat geef ik weg?

Een kapsjaal natuurlijk. Gemaakt door mij!
Op de foto's zie je mij een okergele sjaal maken. En deze is nu te geef!Wat moet je doen? 

Heel simpel: 
Laat een berichtje achter op mijn blog of op mijn facebookpagina. Je moet niets speciaals doen, schrijf gewoon iets liefs :-) 
Moesten er mensen zijn die al onmiddellijk aan het werk gingen en een gemaakte kapsjaal kunnen tonen, dan krijgen zij natuurlijk een extra kans. 

Zaterdag 19 december zal ik willekeurig een winner kiezen :-). 

Veel succes!You may also like

9 opmerkingen :

 1. Je weet wel, als kersverse mama is tijd vinden op te naaien een kunst. Aangezien ik geen plaats heb om mijn naaigerief te laten staan, is het er nog niet van gekomen... :( Ik heb dus nog geen kapsjaal kunnen maken! Dus extra motivatie voor mezelf om eentje te winnen!! Pleeaaassseee!!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is prachtig! Iets wat ik gaaf vind maar mijn beste vriendin nog nog nog veeeel gaver. Dus mocht ik winnen dan geef ik hem aan mijn vriendin❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke sjaal. Ik had jouw tutorial al gepind. Maar die van jou winnen dat zou nog makkelijker zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw! En je tutorial is super leuk! Zo wil ik er zeker eentje maken om mee op skivakantie te nemen! Of deze winnen is uiteraard ook een heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, mooi en handig voor als het koud is. Ik doe graag mee! En anders gebruik ik zeker jouw tutorial om er zelf een te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke sjaal ..;ideaal voor wandeltochtjes met de hond ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelf ben ik nog niet begonnen aan de sjaal, maar hij staat zeker op mijn todolijst! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh mijn god, wat een zalig idee is me dat! Ik heb geen kap aan mijn winterjas, dus dat zou héél goe van pas komen! Ik haaaaaaat het als mijn haar nat is door de regen (noem me gerust een tuttebbel) En als ik hem niet krijg van je dan probeer ik er zeker eentje te maken! :)

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je tutorial staat al op mijn to-do lijst, heel leuk dank je wel! Maar omdat die lijst best lang is, mag je mijn naam ook mee in de pot gooien om de 'originele' versie te winnen, staat volgens mij prachtig bij de over het algemeen toch iets donkerder kleuren in de winter.
  En anders komt die tutorial van pas :-)

  BeantwoordenVerwijderen