Liebster nominatie

/
1 Comments
Ik werd onlangs voor de 3e keer genomineerd voor de liebster award!
Ook al is het niet de eerste keer, het blijft steeds leuk als anderen je blogje waarderen!
Alles over 'mijn eerste keer' kan je hier teruglezen.Ik werd genomineerd door Marieke, een supertoffe dame achter de blog unique Marieke. Zeker eens een kijkje gaan nemen!
Zij stelde 10 leuke vragen op en die beantwoord ik met veel plezier! Het zijn wel toffe vraagjes zodat jullie me wat beter kunnen leren kennen.

1. Wat is het ergste waarover je hebt gelogen in je leven?
Ik kan me niet onmiddellijk één leugen bedenken. Vroeger had ik een eetprobleem (niets ernstig, ik wou controle houden) en dat zorgde voor vele, bijna dagelijkse leugentjes :-(
Zo wou ik bijvoorbeeld op jongerenkamp ineens niet meer eten, begeleiders hadden dit door maar wouden niet te streng zijn op mij alleen. Hun regel werd: " Zij schepten het eten op en niemand van tafel voor alle borden leeg waren." Ik liet achter hun rug een verliefde jongen mijn bord leegeten, hem beloofde ik dan weer dat ik in mijn kamer mijn eigen eten ging eten,... Tja... Al een geluk zijn we daarvan af!

2. Wat is je favoriete Youtube filmpje?
Ik ben niet echt een you tube kijker. Wat ik wel graag zie is Ricculesness op MTV. Iemand die dit kent? Dit is een heel programma vol belachelijke filmpjes, waar ze dan nog stommere commentaar op geven. FF verstand op nul en lachen.

3. Is er een vreemde eetcombinatie waar je dol op bent?
Ik ben verzot op gesmolten kaas. Wat ik heel graag eet is een pistoletje, een schelletje kaas, paprikakruiden en dit even in de oven zodat de kaas goed smelt.
Het erge is dat ik soms geen geduld heb, ik laat de kaas dan smelten in de micro. Mijn vriend vind het verschrikkelijk stinken maar mmmmmmmm.... gesmolten kaas!!

4. Wat is jouw guilty pleasure?
mmmmmm.... Moeilijke vraag.
Ik denk dat mijn grootste pleasure shoppen is. Ik kan me af en toe volledig laten gaan. No limits :-) Als ik achteraf zie hoeveel ik heb uitgegeven voel ik me wel eens een beetje guilty.

5. Hoe beleg je liefst je boterham?
Ha, eigenlijk al beantwoord! :-)
Nog een kleine verslaving is: pesto + gandaham+ feta + zongedroogde tomaatjes + olijfjes!

6. Wat was je duurste aankoop het laatste jaar?
Mijn keuken! We zijn aan het verbouwen dus we kochten een vloer, een keuken, veel verf,... Dat is allemaal duur en groot! Maar alles begint in orde te komen! Wat nog aangekocht moet worden is het duurste fantasietje van allemaal: Mijn boretti vuur :-) Maar eerst alle stofwerken gedaan hebben, ik zou niet willen dat het al vuil wordt!


7. In welk gangpad zou je racen als je één minuut gratis mocht winkelen in een supermarkt?
Bij ons in de supermarkt heb je zowat alles (wij hebben een hele grote Carrefour achter de hoek). Ik zou dan zeker kiezen voor de media afdeling. Er staat al even een nieuwe gsm en een super fototoestel op mijn lijstje!
Maar moest het een gewone supermarkt zijn: zeker het snoepjespad! Zo van die lekkere, kleurrijke chemische snoep!

8. Wat ligt er op je nachtkastje?
Helemaal niet veel! 3 opladers: eentje voor mijn GSM, eentje voor mijn Tablet en eentje voor mijn Ipod. Als ze niet aan het werk zijn zitten ze in een schattig doosje. Een doos zakdoekjes (met soms een vuile zakdoek naast), een lamp en mijn riopan ( een ideaal middeltje tegen maagzuur tijdens je zwangerschap)

9. Welk nutteloos talent bezit je?
Rommel maken! Dat kan ik heel goed! Kheb er echter nog nooit het nut van ingezien. Als er iemand iets positief over rommelmaken kan zeggen: let me know! Kan ik het gebruiken tegen het ventje wanneer hij hierover klaagt :-)

10. Wanneer heb je voor het laatst enorm veel plezier gehad?
Moeilijke vraag. Ik maak regelmatig heel veel plezier. De laatste keer dat ik de slappe lach had was tijdens het verbouwen met mijn ventje. Ik zat in een heel kleine ruimte door mijn knieën om een klein stukje tegen de grond te schilderen. Het probleem was dat ik gewoon niet meer recht geraakte. Lang leve de zwangere buik. Mijn ventje kon me niet helpen want hij kon er niet aan. Alle elegantie was verdwenen!

11. Wat was je laatste tweedehands aankoop?
Ik kocht de voorbije maanden heel veel tweedehands aan. Allen voor voor baby natuurlijk :-)
Het laatste wat ik kocht was een oud schoolbordje. Hier is ons kleintje nog veel te klein voor, maar het zal al leuk in zijn kamer staan. Voor 3 euro kon ik het niet laten!


Normaal gezien zou ik nu andere blogs moeten nomineren en lastigvallen met mijn vragen. Maar aangezien ik dit al gedaan heb wil ik niet nogmaals namen noemen.

Ik nomineer in de plek alle andere bloggers die samen met mijn de meststoffencursus van verbeelding volgden! Jullie mogen allen dezelfde vragen beantwoorden (als jullie hier zin in hebben natuurlijk).
Laat een berichtje achter met het linkje naar je antwoorden, dan kan ik ze zeker lezen!

Voila, een hele boterham!You may also like

1 opmerking :

  1. Fijn dat je meedeed!! Zo leuk om telkens die antwoorden te gaan lezen!! :) :)

    Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen