De lua slaapzak

/
5 Comments
Er was eens lang geleden...

Ik won lang geleden een kei leuke give away bij Regina van twee emmerkes water.
Ik won het fantastische Lua patroon van Straight grain. 

Helaas werd er niet onmiddelijk tijd gevonden om het slaapzakje te testen, nu is gelukkig de ideale moment gekomen om het terug boven water te halen!

En wat ben ik hier blij om!


Het patroon 


Zoals ik al vertelde is het een patroontje van de super patronenshop Straight Grain
Het is ontzettend eenvoudig te maken. Het hele slaapzakje wordt gemaakt uit amper 5 patroonstukken. De uitleg is heel duidelijk en als je deze volgt zit het slaapzakje zeer snel in elkaar. 

Ik had echter een beetje last van hoogmoed, zwangerschapsdwaasheid en vermoeidheid (excuses, excuses,...) . In de tutorial stond duidelijk vermeld "controleer of de rits dicht kan en zeker niet gedraaid zit" . Deze stap werd even overgeslagen en het logisch nadenken liet ik ook even achterwege. De gevolgen: lostornen die rits! 
Dus mijn raad: Volg de uitleg! :-) De stoffen 

De effen gele stof komt van Veritas. 
De prachtige geometrische stof kocht ik tijdens een uitstapje naar het stoffencircus in Antwerpen. Het enige probleem is dat ik toen Lieselove haar kraampje en het kraampje van Pieke Wieke half leeg kocht. Ik weet zeker dat het van een van hen kwam. 
Het zijn alle twee fantastische stoffenwinkels :-) 

Ik hoop jullie binnen een 2 à 3 weken foto's met baby te kunnen laten zien.
Nog even in spanning afwachten!

Mijn enquête blijft nog een aantal dagen online staan! Ze werd al veel ingevuld, dikke merci daarvoor! De resultaten zijn ontzettend bruikbaar. 
Wie nog even zin heeft mag hem nog steeds invullen. You may also like

5 opmerkingen :