Mijn favoriete tassen patroon. Nogmaals een andere versie

/
5 Comments
Eerst en vooral een korte melding: het ziet ernaar uit dat mijn blogje de komende weken opnieuw een rommeltje kan worden. Ik wil niets uitwerken, ik kan niets beslissen, ik naai wat ik wil en werk amper iets af, ik ben niet tevreden met mijn foto's,...

Zouden het de zwangerschapshormonen zijn? :-) Groot vermoeden van wel.
Mijn besluiteloosheid is mijn grootste frustratie. Een stofje kiezen zorgt voor een uitgeladen kast en toch nog niets goed genoeg,... Terwijl ik weet dat er zeker keuze genoeg is! :-)


Iemand tips? 


Ik laat hierom even mijn blogstructuur volledig varen. Het veranderen van een blog is iets dat je niet moet doen in mijn 'toestand'. Het wordt dus even bloggen wanneer ik wil en waarover ik wil.

Los hiervan wordt er natuurlijk wel genaaid! Een tas op bestelling deze keer!Het Patroon 


Ik ging opnieuw voor de Birdie Sling van Amy Butler. Hier kan je zien dat ik er al veel gemaakt heb. Ik blijf grote fan! Gemakkelijk te maken, leuke details, ideale grote voor een werktas,...
Ik zorgde enkel dat er een ingezonken rits in de tas verwerkt werd. Dit om spullenverlies ten alle tijden te voorkomen!


De stoffen 


De grijze stof met bloemetjes en vlindertjes had ik al een tijdje in mijn kast liggen en komt van het stoffenspektakel. De bijpassende bordeaux stof vond ik op de turnhoutsebaan bij AB Lingerie (de winkel is trouwens van naam veranderd, maar vergeten hoe hij nu heet). 

Alle stoffen werden verstevigd met een dunne versteviging, ook gekocht bij AB Lingerie. Deze goedkope versteviging vind ik ideaal voor tassen zoals deze, ze houden de stoffen nog steeds soepel. Maar ik raad het zeker niet aan voor kleding. Extra 


Ik maakte nog 2 extratjes om de tas te vullen. Een make up tasje (patroon Juliette uit het boek 'mijn tas' en een zakdoekzakje.


De stof is nu volledig opgebruikt en ik maakte met deze spulletjes iemand heel gelukkig!


You may also like

5 opmerkingen :

 1. Wacht tot binnenkort de nestdrang toeslaat dan wil je weer alles tegelijk aanpakken ;-) Mooie tas trouwens, ook leuk dat het met een rits is, dat is toch nog altijd het handigst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tasjes. ...Hier ook half en half aan het naaien ..en niet zwanger 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tasjes. ...Hier ook half en half aan het naaien ..en niet zwanger 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tasjes. ...Hier ook half en half aan het naaien ..en niet zwanger 😊

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien ligt het ook wel wat aan het weer en de vakantie. :-)

   Verwijderen