Vergeten handtassen

/
6 Comments
Tijdens het beschrijven van mijn Amy Butler boeken (deze post komt binnenkort op mijn blog), ontdekte ik dat vele gemaakte tassen nooit mijn blogje haalden.

Ik maakte ze voor ik Stoffenspulletjes begon. Deze tassen werden gemaakt in het begin van mijn naaiperiode. (Ergens 2012) 
Ik vind ze veel te tof om te vergeten, dus ik wil ze toch nog even tonen. 

Ik kan er niet veel woorden bij vertellen, want geen idee meer waar ik de stofjes haalde. De patronen van de tassen zijn allen van Amy Butler. Uitleg over haar patronen vind je volgende week op mijn blogje. 

Dus zonder veel woorden, hier enkele fototjes. 


Ik stak toen duidelijk nog niet veel energie in het trekken van foto's. Helaas maar niets meer aan te veranderen.  You may also like

6 opmerkingen :

 1. Wat maakte je veel tassen :-0, en wat zijn ze mooi! Lijken mij ook heel handig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat veel! En wat mooi :)
  Heb je ze verkocht of gewoon voor elke outfit een andere tas?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 2 ervan maakte ik op bestelling en verkocht ik aan een mini prijsje. De andere zijn voor mij of voornamelijk als cadeau! Ze zijn enorm praktisch! En een cadeau waar iedereen tevreden mee is. Voor mij was het een goede oefening om het naaien onder de knie te krijgen :-)

   Verwijderen
  2. 2 ervan maakte ik op bestelling en verkocht ik aan een mini prijsje. De andere zijn voor mij of voornamelijk als cadeau! Ze zijn enorm praktisch! En een cadeau waar iedereen tevreden mee is. Voor mij was het een goede oefening om het naaien onder de knie te krijgen :-)

   Verwijderen
  3. 2 ervan maakte ik op bestelling en verkocht ik aan een mini prijsje. De andere zijn voor mij of voornamelijk als cadeau! Ze zijn enorm praktisch! En een cadeau waar iedereen tevreden mee is. Voor mij was het een goede oefening om het naaien onder de knie te krijgen :-)

   Verwijderen
 3. Er zitten een paar echte pareltjes bij :)
  Ik ben benieuwd naar de patroontjes.

  BeantwoordenVerwijderen