Mijne zwangere maxi Skirt

/
5 Comments
Mijn dikke buik is fantastisch. De stille groei, de stampjes en bewegingen,... Ik ben er helemaal verliefd op. 
Wat wel een groot nadeel is, is mijn kleerkast. 

Mijn voeten doen zeer dus geen hakken (heb ik jullie ooit al eerder mijn schoenenkast laten zien, grote hakken verslaving!!), dus dat is een grote aanpassing. 
Veel minder kledingkeuze, dus dat is ook een aanpassing. Aangezien ik normaal een dressing heb die groter is dan sommige mensen hun slaapkamer. Schaamte: ik heb een verslaving!

Nu heb ik veel kleding geleend van vriendinnen en familie en ik ben hen er heel dankbaar voor. Maar stilletjes aan begin ik ikke te missen! Mijn kleding, mijn stijl, mijn zelfgemaakte spulletjes! 

Dus tijd om aan mijn eigen te werken. Het eerste was een snel klaarprojectje: de maxi skirt. 
Ik ben een grote fan van grote rokken en dikke buiken. 


Patroon 

Ik gebruikte geen patroon. Gewoon 2 grote lappen stof aan elkaar genaaid, gerimpeld en aan een stuk boordstof gezet. Zeer snel klaar! Stof 


De stof is een zeer licht, beetje rekkend stofje. Geen idee wat het is maar lekker zacht en valt soepel. Ooit gekocht in de vintage blender. 
Ik maakte er ooit ook al dit kleedje mee. 

Nu is het helaas volledig op. Het spijtige aan vintage is dat je het niet zomaar bij kunt kopen. Mijn excuses voor het slechte posseerwerk, een fotomodel ga ik nooit worden! You may also like

5 opmerkingen :

 1. Je ziet er stralend uit!! Geniet er nog van. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je verhaal is herkenbaar! Fantastisch om een klein mensje in je te voelen, maar ik was ook wel klaar met de zwangerschapskleding... maar zo'n maxi rok is wel een leuke!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi in die blauwe kleur! Geniet maar van je buik!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond zwanger zijn ook zo zalig. Geniet nog! Die maxi skirt maakt je al een stoere mama in spe

  BeantwoordenVerwijderen