Two important Questions for my blogreaders

/
8 Comments
Een belangrijke vraag.
Heeft iemand me een paar dagen geleden genoemd in zijn eigen blogje of ergens anders?
Ondanks mijn weinige bloggen de voorbije weken, hebben verrassend veel mensen mijn blogje bezocht. :-) Super leuk. 
Laat je het even weten of je me genoemd hebt? Dan kan ik een dikke dank je sturen :-) 
Ik geef toe dat ik het stiekem leuk vind als ik genoemd wordt, net zoals zovele andere bloggers vermoed ik. 
Dus hierom een tweede vraagje.
Heeft er iemand interesse om een klein bezoekje te brengen aan elkaars blogs? Even zichzelf voorstellen, een beetje reclame voor jezelf. Laat een berichtje achter als je interesse hebt of stuur een mailtje! 

Two important questions.
First: did someone advertised my blog? My blog is very quit the last weeks and yet I have lots of visitors the last days. So I’ve you did, leave me a message, than I can give you a big thanks.
I have to admit that I like it when my name comes on another blog. I think lots of other bloggers like it to. So that’s why my second question.
Does anybody wants to do an exchanges blogvisite: a little interview an each others blogs?
I’ve you’re interested, let me know! Leave me a comment or send me an e-mail!

Greets 


You may also like

8 opmerkingen :

 1. Zou het niet weten. Ik kwam het onlangs zelf eens tegen. Eigenaardig. En al die blogger statistieken, daar heb je dus ook NIKS aan op dat moment.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de bloggerwebsite kan je zien wat de verkeerssites naar je blog zijn, zie je daar niks tussen staan?

   Verwijderen
 2. Kan je bij Blogspot niet zien van waar de 'traffic' komt? Bij Wordpress zie je de links die doorlinken naar jouw blog. Op mijn blog kan ik vb. bij een drukke dag zien van waar de meeste bezoekers komen: via facebook (meestal dan wel niet de exacte URL) of van een andere blog...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het niet direct gevonden. Ik ben een beetje een leek in dat vlak. :-( daar moet ik dringend wat over bijleren!

   Verwijderen
  2. Ik heb het niet direct gevonden. Ik ben een beetje een leek in dat vlak. :-( daar moet ik dringend wat over bijleren!

   Verwijderen
 3. Of misschien een foto van je blog op pinterest? Hier bestaat ook een manier voor om te achterhalen wat er van je blog gepind wordt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kan inderdaad bij de statistieken van blogger zien vanaf welke links men bij jouw blog terechtkomt. Is best leuk om in de gaten te houden. Ik zou trouwens wel geïnteresseerd zijn om mee te doen aan een blogbezoekronde. Mijn blog heeft nog niet zoveel lezers, en ik vind het zelf ook altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey, leuk idee, zo'n blogbezoekronde! Ik was net vanavond aan het blogstruinen en zat me af te vragen hoe wij bloggers directer met elkaar in contact kunnen komen. Toevallig! Ik ben zelf net een nieuwe blog begonnen, staat nog niet veel op dus, maar die komt vanzelf wel vol :) Ik meld me bij deze aan dus. :)

  BeantwoordenVerwijderen