Evenwicht

/
3 Comments
Het is momenteel voornamelijk zoeken naar een nieuw evenwicht.

Vroeger ging ik rond 2u ’s nachts slapen, vanaf mijn zwangerschap slaap ik al rond 21u. 5 kostelijke, niet-werk uren verloren. Dit zorgde natuurlijk voor miserie.

Opnieuw zoeken naar evenwicht dus. Voornamelijk in de week mijn weinige energie steken in werk en huishouden. En in het opzoeken van leuke naai/kinder ideetjes.
In het weekend: vriendinnen, leuke dingen en naaien.

Wat natuurlijk wil zeggen:

Er zal veel minder genaaid worden de komende weken! Maar dit wil niet zeggen dat er niet veel ideetjes in mijn hoofd rondspoken. Vandaag kreeg ik een doos vol patronen te leen in de bus van de lieve Stephanie, zeker ook even haar instagram checken.  Veel ideetjes voor leuke projectjes. Ik heb al zin om erin te vliegen! 
You may also like

3 opmerkingen :

 1. He, ik had een tijdje je blog niet gezien. Maar van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! :) Ik ga snel de rest van je blog weer eens doorneuzen. Leuke lay out ook! En tja die tijd ook he ;) gaat altijd te snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken het! Nu ik verlof heb, gaat het wat beter met de tijdverdeling en kan ik de hele dag achter mn machine kruipen. Er zwerven dan ook zoveel ideeen rond in mn hoofd...
  Ik ben benieuwd naar je creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai! Wat een tijd als je om 02u gaat slapen, ik heb heel veel slaap nodig dus zelfs zonder zwangerschap lig ik er steeds vroeg in. Nuja, ieder zijn eigen ritme zeker :-). Geniet van je zwangerschap :-)

  BeantwoordenVerwijderen