It's a boy!

/
8 Comments
Er is een klein jongetje op komst! Wij zijn er super tevreden mee! 
Eigenlijk maakte het niet veel uit, zolang het maar gezond is. 
Maar nu we het weten: tijd om te plannen, naaien, knutselen, inrichten,... Zalig! Dat doe ik nu eens graag! 

Het naailijstje is gemaakt. Maar is een evoluerend proces.

De voorbije jaren verzamelde ik verschillende naaiboeken, patronen, magazines, pins,... En zoals bij iedereen zijn hier voornamelijk meisjespatroontjes bij. Het blijft oneerlijk verdeeld! :-) 

Het feit dat ons kleintje een jongetjes zal zijn zorgt voor een echte uitdaging! 

Eerst en vooral was het zoeken naar ideetjes voor kleren. Een idee hoe ons ventje er moet uitzien :-), ik verzamelde vele super schattige foto's op pinterest. Alles te vinden op mijn bord: my boy. 

Hier al een beetje een moodboard. 


Ik ben nu vollop aan het zoeken naar geschikte stofjes en patroontjes. 
Iemand tips voor het naaien voor jongens??? 

You may also like

8 opmerkingen :

 1. Proficiat! Voor jongenspatronen moet je over een paar jaar uiteraard bij Zonen 09 zijn. Voor baby's heb ik zowat overal leuke patroontjes zien passeren. Leuk, aan je eigen babyuitzet beginnen. Wat jammer dat ik nog niet naaide toen mijn kinderen heel klein waren ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalig een babyboy !! Door uw moodboard zie ik het al helemaal voor mij, dat wordt het graafste venteke van het land! :D geniet er van Anske !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Ik ben ook druk bezig met naaisels voor mijn zoontje-op-komst! Vandaag ben ik naar het stoffenspektakel geweest. Mijn hoofd zit weer vol ideeen! (Mijn pinterestpagina trouwens ook)
  Http://kiekielot.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoontjes zijn super :-) En er is best wel veel te vinden om te maken: de patronen van zonen09 heb ik al veel gebruikt en ook in de Ottobre of in La Maison victor (leather sweater!) staat er heel wat. Hemdjes, broeken, truien, hoodies, stoere t-shirts, petjes ... je zal je niet vervelen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Qua inspiratie kan je eens kijken op de website van http://ll-maakt.blogspot.nl/ Zij maakte echt een geweldige baby garderobe. Haar zoon is net geboren en ik verwacht dat je daar veel inspiratie voorbij gaat zien komen voor maten die je zelf op korte termijn kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat!!
  Ga eens kijken bij Annick en haar Oliver :)

  BeantwoordenVerwijderen